De Uitvaart regelen:

Crematie regelen:


Begrafenis regelen:

Er is iemand overleden, wat nu:

Na een overlijden zal er altijd eerst een schouw gedaan moeten worden door de arts, dit kan thuis een huisarts zijn of in het ziekenhuis of de zorginstelling de arts aldaar.
Wanneer de arts verklaard heeft dat iemand overleden isdan belt u ons.
085 - 400 33 33.

Wat gaan we als eerste regelen:

Als eerste gaan we rust creƫren, we halen de overledene op van huis of zorgen voor een thuis opbaring, we gaan de overledene verzorgen en zorgen zonodig natuurlijk voor koeling.

Hierna gaan we afspreken voor een regelgesprek.

Het regelgesprek:

Onze uitvaartverzorger komt persoonlijk bij u thuisom alles te regelen maar zeker om alles met u te bespreken. Wanneer is de uitvaart en wie nodigen we uit, gaan rouwkaarten regelen en hoe gaat dat met bloemen.
Onze uitgangspositie is dat wij pas weer naar huis gaan als u volledig op de hoogte bent en precies wat er gaat gebeuren.

De dag van de uitvaart:

Onze uitvaartverzorger is er persoonlijk voor u en zal u deze dag gaan begeleiden. Hij of zij regelt de muziek, eventueel foto's en het draaiboek voor de plechtige momenten. Pas als de oveledene is begraven of is gecremeerd zal de uitvaartverzorger gepast afscheid van u nemen en u heel veel sterkte toewensen.

Onze basis uitvaartkist:

deze is beschikbaar in meerdere maatvoeringen, maar natuurlijk zijn er talloze ander uitvoeringen van de uitvaartkist. Onze uitvaartverzorgers hebben een brochure bij zich waar ontelbaar veel modellen instaan. Alle kleur combinaties zijn ook mogelijk uiteraard.